top of page

Norcuir, passie voor leder

In Elsene, vlakbij het Brugmann-plein, bevindt zich Norcuir (Ets. M.Norro M & Fils sprl),  een familiebedrijf dat in leder van topkwaliteit gespecialiseerd is.

Leder, onze passie en ons leven

Onze ambachtelijke knowhow gaat al drie generaties terug, tot 1918. Als gepassioneerde creatievelingen willen wij uitmuntend werk leveren op het vlak van leder. Bij ons vindt u leder voor meubelen, om boeken in te binden, voor lederwaren en voor zadels, navigatie, luchtvaart of allerhande soorten exotisch leder.

Op basis van leder levert Norcuir dus ambachtelijk precisiewerk. Omdat we leder als een edel materiaal beschouwen, verfijnen we elke dag opnieuw onze knowhow. Zo kunnen we u producten van topkwaliteit aanbieden, gemaakt volgens de regels van de kunst. Bij al zijn producten streeft Norcuir voortdurend naar uitmuntendheid.

Wij staan ten dienste van onze klanten om hen het leder van hun keuze te helpen vinden. Wij zijn alle dagen open van maandag tot vrijdag; wij ontvangen u ook in het weekend op afspraak.

Contacteer ons voor al uw vragen over lederwerken of om een afspraak te maken en uw wensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag verder.

bottom of page